October zone


Death seed, blind man's greed,
Poets' starving, children bleed, 
Nothing he's got he really needs 
Twenty first century schizoid man

Otsustasin naasta taas blogilainele, kahel põhjusel: hakkas oma lugejatest kahju kuna ma pole tükk aega REAALSELT LOETAVAT contenti siia toppinud ja teiseks võtsin Lea juures kaks koffeiinitabletti, see tähendab, et mul tuleb üsna pikk õhtu.

Räägiks siis oma viimase 2 nädala tegemistest. Jah.. üsna tegusad 2 nädalat on olnud. Reede. Algas koolivaheaeg. Esimene asi - juuksurisse! Sel õhtul läksime vist semudega Tiina juurde Jargo sünnipäeva tähistama. Seal juhtus lahe intsident kus poole peo pealt tulid Tiinal vanemad koju. Mul oli iseenesest savi, sest ma pole eriline joodik, right? Riight. Igatahes asi lahenes sellega et Jarxi ema lubas neile jooma minna.. That's about it.

Laupäev-pühapäev oli üks suur öine tinychati mõll. Neiud olid purjus ja panid kaamerate ees illi. Olin suht sad et ei saanud nendega koos pidutseda sest...

Esmaspäeval sõitsime Sannu ja Sullaga pealinna. Asi oli nimelt sedamoodi, et TTÜs olid avatud uste päevad ja siis mõtlesin et kle mehed võix tln shopping minna ja siis korraldasin tripi ära nii, et läksime tasuta bussiga Tallinna ja sama bussiga tasuta meie armasse Kuressaarde tagasi. Kõik bussiajad ja värgid orgunnisin minutipealt ära ja siis hõumid olid mingi et kle sul kodus vist peris igav olnud we, tegelt mulle lihtsalt meeldib organiseerida ja värki. Jõudsime Tallinnasse poolteist tundi varem kohale kui algselt plaanis oli ning aeg oli tlna ühistranspordiga veits mässata. Mul oli lebo - päevapilet ja puha, aga sulla ja sannu pidid alguses pileti ostma lol. Esimese asjana - obviously - tormasime mäkki kus saime kõhukesed täis, edasi järgnes šoppamine ja kõik hea ja parem. Ühistranspordiga failisime ikka üsna mitu korda aga yeah.. life's an adventure! 

Järgmised päevad mõõdusid kodus nõulaifides kuni jõudis kätte...

Reede. Tol õhtul toimus 25 eegu pidu. Obviously oli mul hammas verel ja vaja oli midagi grandioosset korda saata. Tol õhtul oli selline nali ka et Jürka poes oli -25% kõik kraam siis mõtlesime Alexiga et tafay teeme kahepeale mingi vägijoogi. Astusime poest välja poole liitrise Liviko Gin-iga mille saime 90 eegu eest. Ma realizesin see hetk et raes oli sama pudel 80 krooni.. vahva! Jõudsime oma järgjega Thorwaldi juurde. Seal sai mõnusalt mõllu ja tema väike 15 aastane vend rottis meie jooki veits (tegelt üsna palju aga poh). Sinna jõudis ka Kristjan tallinnast ning siis oli varsti jälle aeg poodi minemiseks, seekord juba 700ne punamütsike. Peagi liitusid Kaisa, Imbi, Lea ja Triinu. Suht vara hakkasime klubipoole liikuma ning siis oli aeg sisenemiseks. Kristjan2 läks enne mind ning sai ilma probleemideta sisse -  mind saadeti aga koju dokumentide järele. Thorwald proovis ka kuid temagi ei saanud. Siis oli Alexi kord ja ta võttis Thorwaldi mantli ning sai nagu naksti sisse, siis oli tõesti selline tuju et WTF life sucks. Panime Thorwaldiga 2kesi mõllu edasi nii pritsumajas kui ka tema enda juures. Vahepeal oli isegi Disain külla tulnud ning meil käis intensiivne ema-pulmašampuse avamine, mis ei olnud vist kõige hiilgavam idee tol õhtul. 

Aeg lendas ning käes oli pühapäeva hommik, mil läksin Mina, Piret, Mais, Ruttar, Linda, Tauno, Kertu ja Johanna reisule Lääne-Virumaale. Tegu oli EBS-i poolt korraldatud seminariga tööpuuduse kohta noorte seas. Kohale jõudes oli vaatas vastu päris vägev Vihula mõis, kust saime toale võtme. Tuba oli iseenesest suurepärane. Esimene õhtu oli tutvumiseks mõeldud - mängisime mänge jne. Seitsmest oli super-classy õhtusöök, mis oli lihtsalt ülim. Seal lauas istudes oli täitsa tähtis tunne. Kui ametlikud asjad läbi said organiseerisid kohalikud mingi auto mis meile kõigile alkotellimuse deliveriks. Hiljem mängisime Tauno ja Ruttari toas "psühholoogi" ning üldiselt valitses kaos ja paanika. Kui mõni imestab, miks oli meie tuba nii vaikne koguaeg ja seal mõllu ei toimunud, siis võin õelda, et meil oli lihtsalt vaja oma mõtete jaoks veidike omaette aega. Teisel päeval oli veidike ametlikum. Kohal olid 4 oma ala eksperti, kes rääkis üldiselt ettevõtlusest, kes turundusest ning kes meeskonnatööst. Teadmisi saime kuhjaga juurde ning tulevikus oleme kindlasti kõik eliitklassi bisnesmenid. Loengud olid üsna väsitavad ning nad kestsid õhtuni välja. Peale seda käis Ruttar õhtusöögi ajal küla poes alksi ostmas ning nad tegid Taunoga kahepeale kilo viina. Nende toas oli übertšill, kui nad viinadega lõpetanud olid - mõlemad rääkisid oma juhtumistest eelmistes koolides ning arutelu ja väitlus oli üsna intensiivne. Piret viskas mind vahepeal padjaga mille tagajärjel lendas mu õllepudel kus kurat kuid näitasin oma superb ninja skillze ning püüdsin nii padja kui ka pudeli mid-airis kinni. Terve vihula kohaloleku jooksul oli meil mingi mäng, kus iga inimene sai kellegi teise nime ning kindla eseme millega too isik tappa. Üsna hilarious oli, kui Piret tappis Linda nii, et ütles Lindale "Laula See on KG refraani". Flawless victory oli. Mind tapeti kohviga ära, ma isegi ei aimanud ette ka seda kui aus olla.

Selle tripi iga aspekt oli lihtsalt üli-awesome. Peale seda järgnes paar võimatut päeva koolirežiimiga kohanemist. Jällegi, see reede sõitis ÕE rahvas Kohilasse, kus asub mingi sõprus-ÕE or some shit. Otsustasin mitte minna, aga kui nüüd kuulen storysi selle kohta siis need panid mind mingil määral oma otsuses kahtlema, aga oli mis oli, järgmine nädalavahetus Risto, Tauno ja Piretiga Kloogarannale. 

Nii mõõdusid enamvähem minu viimased 2 nädalat. Pean ära mainima, et kui Sina või keegi teine arvab, et ma olen "otsekohene" ja "ülbe" või sada muud asja, siis ütlen enda kaitseks, et olen lihtsalt mingil määral realist. Renegaat, kes ei karda kunagi oma arvamuse väljaütlemist. Nagu näete, on minu blogi ausus mind täielikult exposenud, aga kui maailm on nii külm, miks peaksin Mina olema?

Cat's foot, iron claw,
Neuro-surgeons scream for more,
At paranoias poison door.
Twenty first century schizoid man.

No comments:

Post a Comment